Securemme ajtónyitás

Cégünk vállalja a Securemme biztonsági zárral ellátott ajtók, garantáltan sérülésmentes nyitását. Az alábbiakban részletezzük milyen esetekben és milyen okok miatt kerülhet sor a Securemme zár nyitására.

Egy ilyen biztonsági zárral ellátott ajtó esetében cégünk fontosnak ítéli meg a szakmai hozzáértést, valamint a zárszerkezet belsejének, működési elvének ismeretét. Ajánljuk, hogy ne a fizetett hirdetésekből válasszanak szakembert a trezorzáras biztonsági ajtók nyitására, mert ott csak az általános hirdetésekkel találkozhatnak. Ilyenkor pedig előfordulhat, mint ahogy azt mi is tapasztaltuk a zárnyitási procedúra utáni zárcseréink során annyiszor, hogy sokan nem ismerik, nem értik ezeket a biztonsági zárakat. Néha olyan iszonyatos roncsolásokkal és hatalmas lyukakkal találkozunk az ajtón, ami számunkra szakmai szemmel elfogadhatatlan.

Becsapódott ajtónyitás sérülésmentesen

A zárszerelő szakember számára a Securemme ajtónyitás-zárnyitás folyamata egyáltalán nem bonyolult. A securemmezarcsere.hu kollégái az ajtó és az ajtótok közötti résbe csúsztatnak egy műanyag speciális szerszámot, és így a becsapódott ajtót pár másodperc (némely esetben pár perc) alatt képesek kinyitni. Ebben az esetben természetesen nem sérül meg az ajtó. Amennyiben nagyon kicsi a rés az ajtó és a tok között, a fenti művelet hosszabb időt vesz igénybe, és meggyűrődhet a gumitömítés, de akkor sem roncsolódik az ajtó, sem pedig a zárszerkezet.

Elhagyott kulcsok miatt történő Securemme zárnyitás

Fúrni akkor szükséges, ha az ajtó kulcsra van zárva és nincs meg a kulcs. Például valaki elhagyta a kulcsát, vagy ellopták tőle, elvesztette vagy valakinek kölcsönadta, aki nem adta vissza. Ilyenkor meg kell fúrni a zárszerkezetet és vissza kell nyitni azt. És itt jövünk mi a képbe! A folyamatos tanulásnak és a zárszerkezet tanulmányozásának köszönhetően, mi tudjuk, hogy hol kell fúrni. Mert ez bizony nem mindegy. Nem lehet csak össze vissza fúrkálni, mert azzal tönkretesszük az ajtót, miután a nagy, tátongó lyukakat már nem lehet eltüntetni.

Mindenki kérdezze meg a Securemme zárnyitás helyszínére érkező kollégát, hogy 1.) hogyan nyitja ki az ajtót, 2.) fog-e sérülni az ajtó. Amennyiben a szakember elbizonytalanodik, vagy azt feleli, hogy sérülni fog az ajtó, jobb, ha elküldik.

Az is esszenciális, hogy zárnyitáshoz ne használjon egy szakember feszítőszerszámot, vágószerszámot, semmit a fúrógépen kívül! Ha ilyen szerszámokat lát a kollégánál, jobb, ha már küldi is el, mert ilyenkor látható, hogy fogalma sincs arról, hogy mit kéne tenni. Azt a „szakembert” is érdemes meneszteni, aki telefonon kérdezget, telefonon kér tanácsot egy másik kollégától. Inkább kérjék el a válaszolni tudó kolléga számát és hívják ki őt a zárnyitáshoz!

Elromlott zár miatti Securemme zárnyitás

Ez mindig akkor fordul elő és jön elő, mikor mindenki siet, rohan. Ilyenkor az ügyfél megijed, kapkod, feszegeti, erőlteti, és még bele is töri a kulcsot. Ne hagyja az utolsó pillalantra, inkább hívjon időben zárszervizes kollégát! Ellenőriztesse kétévente a Securemme ajtózár működését, így biztos elkerüli az ilyen problémákat, és akkor nem kell majd ilyen felesleges dolog miatt aggódni.

Ilyenkor érdemes arra is rákérdezni, hogy milyen állapotban van az ajtó és a Securemme zárszerkezet. Esetleg nem kellene-e kicserélni azt egy korszerűbbre, illetve ellenőriztetni és szaktanácsot kérni az ajtó biztonsági fokára nézve, hogy tudja-e még biztosítani azt, amit esetleg 15 éve ígértek. Mint minden, a zárak is nagy fejlődésen mentek át az elmúlt években, így érdemes erre is időben gondolni.

Előfordulnak olyan extrém esetek is, mikor a zárszerkezet annyira szétesik, hogy a zárnyitás kis sérüléseket vonhat maga után - a tokon vagy az ajtólapon -, de kollégánk ezt a helyszínen minden esetben előre közli az ügyféllel. A zár szétesésének tipikus jele a logó kilincs, mert ilyenkor beesik a tokba a zár nyelve.

Ha Securemme zárnyitásra, ajtónyitásra van szüksége, forduljon hozzánk! Cégünk szakemberei a folyamatos képzésnek köszönhetően naprakész információval rendelkeznek minden Securemme típusú zárszerkezetről. Cégünk teljes körű, egy éves garanciát vállal minden általunk beszerelt Securemme trezorzárra, zárszerkezetre, termékre.

Hívjon minket a 06-30-265-5531 vagy a 06-70-770-2942 telefonszámokon munkanapokon, 8 és 20 óra között!

Securemme, Securemme zárak, Securemme zárcsere, Securemme zárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest
Securemme, Securemme zárak, Securemme zárcsere, Securemme zárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest
Securemme, Securemme zárak, Securemme zárcsere, Securemme zárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest