Securemme szerviz

Securemme gyorsszerviz

Írásunk azoknak az ügyfeleknek szól, akiknek Securemme szerviz szolgáltatásra van szüksége, mert biztonsági ajtójukban tollas kulcsos- vagy cilinderes Securemme zár található.

Ezek a zárak nagyon megbízhatók, magas biztonsági fokozattal rendelkeznek, MABISZ tanúsítvánnyal védve vannak.

Cégünk teljes körű Securemme szervizszolgáltatást biztosít budapesti, pest megyei ügyfeleknek, továbbá vidéki ügyfeleknek is, előre egyeztetett időpontban és kiszállási díjjal.

Nagyon sok megkeresésünk van Securemme szerviz iránti igényre. Főként Budapest kerületeiből keresnek minket, mert minden kerületben több lakópark egyenajtói is rendelkezik az olasz gyártmányú Securemme biztonsági zárral.

Ügyfeleinknek teljes körű Securemme szolgáltatást biztosítunk munkanapokon, akár egy órán belüli munkakezdéssel. Ajtónyitás, zárcsere, ajtóbeállítás, lamellaköteg-csere, kilincs-, pajzs- és kitekintő szerelési munkákkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Securemme szerviz tollas kulcsos kivitelnél

A lakóparkok 85 százaléka még a régi fajta, tollas kulcsos fix- vagy cserélhető lamellás kivitelű zárral működik. Securemme gyorsszervizünk rugalmas idővel, mérsékelt árakkal, zármeghibásodás esetén, készen áll. Profi szakemberekkel zárat nyit, cserél, kódol.

Főként a négy rúd+csapdanyelves, hárompontos biztonsági Securemme zárak előfordulása a leggyakoribb hazánkban. Ezeket raktárkészletről, egy órán belüli, vagy aznapi Securemme szervizeléssel a helyszínen orvosoljuk.

Ezeknek az ajtóknak a javarésze Olaszországban készült és innen került behozatalra az importőr vagy építtető által. Ezek az ajtók kívül-belül faborításúak, alatta préselt lemezváz található, közötte pedig szigetelés.

Securemme szerviz cilinderes meghajtással

Securemme szervizünk a tollas kulcsos kivételű zárak mellett, ugyanúgy fel van készülve a cilinderes változatra is. A kettő közötti különbség csak annyi, hogy a tollas kulcs helyett egy cilinderbetét forgatja a zárszerkezetet, rajta pedig egy törésvédő pajzs található.  A zárszerkezet paraméterei azonban mindenben megegyezik a tollas kulcsos változatéval.

A működési elv és az ajtó felépítése lényegében ugyanaz.

Securemme szerviz – kis zárak

Az olasz Securemme zárgyártó nemcsak nagytestű zárakat készít, hanem különböző kisebb, egyirányú és háromirányú bevéső- és rászegző zárakat, fa ajtókba, alumínium portálokba. Magyarországon főként lakatosipari cégek alkalmazzák rácsajtókba.

Budapesti Securemme-szerviz vállalkozásunk ezekre a zárakra nyitás, csere, javítás esetén, ugyanolyan felkészültséggel rendelkezik, mint a fent említett trezorzárak kapcsán. Osztott nyelvű egyirányú kivitelben, kettő- és négyzárásos kivitelben, csapdanyelves változatban is.

Bármilyen Securemme biztonsági zárról is legyen szó, amely az Ön otthonát védi, nálunk mindent egy helyen megtalál! Securemme szerviz cégünk gyorsan, rugalmasan, a piacon a legjobb áron nyújtja szolgáltatását!

Elérhetőségünk: 06-30-265-5531 vagy 06-70-770-2942

E-mail: zarszerviz365@gmail.com

Securemme, Securemme zárak, Securemme zárcsere, Securemme zárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest
Securemme, Securemme zárak, Securemme zárcsere, Securemme zárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest
Securemme, Securemme zárak, Securemme zárcsere, Securemme zárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest