Securemme zárcsere

A Securemme zárral rendelkező ajtók biztonsági fokozatát és a zárak besorolását 3 részre lehet bontani.

Vannak a kistestű, egyirányú és a nagytestű, tollas kulcsos, háromirányú zárszerkezetek. Most a kistestű zárakat mutatnánk be.

A kistestű Securemme zárak lehetnek egy- illetve többirányúak, csapdanyelvesek vagy fix, hasábnyelvesek, amelyek két- vagy négy fordulattal zárják az ajtót. A csapdanyelves változatnak a nyelvrésze balosról jobbosra variálható, fel- és lefelé vezető rudazatot lehet rákötni. Ezekhez a zárakhoz 3 db gyári tollas kulcs tartozik. A zár szerkezetében van váltó, ami azt jelenti, hogy ha kívülről fix gombot szerelünk fel, a kulccsal a nyelv mozgatható. Masszív, strapabíró zárszerkezetek a Securemme zárak. Kulcsai szabadon másolhatók, nem védettek.

A másik ilyen kistestű zár az csak egyirányú, de szintén négyfordulatos. A zárból négy, ujjnyi vastagságú tüske tolódik ki. Előszeretettel használják ezt a zárat ajtókba másodzárként az ajtókészítők, illetve rácsokba főzárként egyaránt. Szintén 3 db tollas kulcs tartozik hozzá, és ugyanúgy két- és négyütemmel lehet a záródást biztosítani. Ezeknek a tollas kulcsai is szabadon másolhatók.

Mind az alsó-, illetve a felső zártestet az ajtó- vagy a rács éléből szokták rögzíteni, az előlap részénél két felső- és két alsó csavarral.  Az ajtókon és a rácsokon is szükséges ún. kulcscímkét szerelni, mert ez biztosítja a kulcs pontos megvezetését a zárban.

Cégünk vállalja a Securemme zárak, zártestek, bevésőzárak gyors helyszíni cseréjét! Hívja ügyfélszolgálatunkat, mi szakszerűen, garanciával kicseréljük Securemme ajtózárját!

Hívhat minket az év minden munkanapján munkaidőben, ha Securemme ajtózár cserére van szüksége! Mi raktárkészletről biztosítjuk ügyfeleinknek a zárakat, és egy év teljes körű garanciát vállalunk rájuk!

Ne várja meg, míg elkezd akadozni az ajtózárja, előzze meg a bajt! Cseréltessen Securemme zárat, hívja ügyfélszolgálatunkat, mi készségesen állunk a rendelkezésére!

A Securemme zárcsere során külön kiszállási díjat nem számolunk fel, csak a telefonon megbeszélt és előre leegyeztetett munkadíjat és anyagköltséget kell a helyszínre érkező zárszerelő kollégának készpénzben kifizetnie!

Több okból lehet Securemme ajtózárat cseréltetni, pl. új lakásba költözéskor, kulcselvesztéskor, kulcslopás miatt, a biztonság növelése érdekében, bérlő váltáskor, stb. Ezeknél az eseteknél csakis szakszervizzel végeztesse el a zárcserét, mert különleges felkészültséget és szerszámozottságot igényel!

Securemme, Securemme zárak, Securemme zárcsere, Securemme zárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest
Securemme, Securemme zárak, Securemme zárcsere, Securemme zárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest
Securemme, Securemme zárak, Securemme zárcsere, Securemme zárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest