Securemme zárszerviz, zárszerelés, javítás

A zárszerviz nagyon röviden és leegyszerűsítve azt jelenti, amikor valakinek problémája támad az ajtóban lévő zárral vagy magával az ajtóval, és zárszerelő szakember segítségét kéri.

A Securemme zárszerviz szolgáltatás egy ún. mobil, helyszíni munkavégzés, amelyet Budapest minden kerületében végzünk. A legtöbb ügyfelünk az interneten akad ránk, illetve már meglévő, megelégedett ügyfeleink ajánlanak minket tovább. Securemme zárszerviz szolgáltatásunk elérhető Budapest minden kerületében, Pest megyében, sőt vidéken is.

Ezek a Securemme ajtók akkor lettek beépítve, amikor a ház épült. Némelyikük már 15 éve, és azóta semmilyen karbantartás nem volt rajtuk elvégezve. Persze, ha az ajtó jól be van építve, akkor ez a zár 10-15 évig működik, de általánosságban nem ez mondható el az ajtókról, mert egyik jobban szorul, mint a másik.

Fontos a precíz Securemme zárszerviz szolgáltatás

Fontos, hogy a Securemme zárszerviz szolgáltatást végző cég szakembere valójában felkészült legyen, mégpedig a Securemme zárak pontos és alapos ismertével. Mivel ennek a tollas kulcsos Securemme zárcsaládnak a „tagjai” ún. biztonsági trezorzár szerkezetek, amelyek nem egy sima csavar kitekerésével cserélhetők. Ehhez a művelethez megfelelő felkészültséggel, szaktudással és szerszámokkal kell rendelkezni. Nem mindegy a Securemme zárszerkezetnél, hogy hogyan van beszerelve, mert ha rosszul, ha alul, fölül, vagy oldalt, a többpontos rudak akadnak, szorulnak, az könnyen a zárszerkezet tönkretételével járhat.

A Securemme zárszerkezetek minimum 10 évre vannak kalibrálva, ami azt jelenti, hogy ha rosszul vannak beszerelve, vagy nem hozzáértő szakember szereli a zárat, akkor akár 50-60 ezer forint kárt is lehet okozni a megrendelőnek. A helytelen zárszerelés és a nem megfelelő helyen készített, pontatlan kulcsmásolatok pár hónap(!) alatt hazavágják a zárat.

Szakszerű Securemme zárszerviz

Sajnos mindig van olyan ügyfél, aki ebbe a csapdába beleesik, és nem hozzáértő szakembert hív a biztonsági ajtóhoz, a Securemme zár nyitásához, vagy a Securemme zár cseréjéhez, esetleg a zár kódolásához. Sajnos sok szerelő azt sem tudja, hogy ezt a zárat egyáltalán lehet-e kódolni, az ügyfél meg pláne nem.

Ezért minden kedves olvasónknak, ügyfelünknek, Securemme ajtók tulajdonosainak azt tanácsoljuk, hogy mielőtt bárkit is kihívna egy zárcseréhez, tájékozódjon arról, hogy milyen márkájú zár van egyáltalán az ajtóban.

Ezt a következő módon teheti meg: a beazonosításhoz meg kell nézni a kulcsfejen a feliratot. Ha gyári Securemme kulcs, akkor rajta van a felirat meg a gyártó logója. Ha másolat, akkor sorszám, felirat vagy másolat van rajta feltüntetve. Ebből már egy jó Securemme zárszerelő be tudja azonosítani a kulcsot. A Securemme zárakhoz mindig tartozik egy ún. kulcsdíszítő címke is, amelyen szintén felirat vagy logó található. Amennyiben ha nincs sehol semmi felirat, akkor küldje el a zár fényképét e-mailen nekünk. Mi ez alapján azonnal beazonosítjuk az ajtózárat, majd visszahívjuk Önt és minden részletről tájékoztatjuk.

Ezek a Securemme zárral ellátott biztonsági vasajtók, fémajtók, lemezajtók, elég masszív, robosztus kinézetűek, javarészt hosszú, 10 cm hosszúságú, Securemme feliratú, bástyákkal végződő kulcs tartozik hozzájuk. Csak a tisztánlátás érdekében említjük, hogy a Securemme zárcsere során az alábbi költségekkel számolhat. Munkadíjjal, új szerkezettel, és 3 db hozzá tartozó kulccsal + 1 darab szervizkulccsal, Budapesten bruttó 75.000 Ft áron van beszerelve az Ön biztonsági ajtajába egy ilyen trezorzár.

Securemme zárszerelés, zárjavítás

Egy biztonsági trezorzárral ellátott ajtó problémát okozhat azoknak is, aki zárszereléssel foglalkozik, mert ugyebár a megszokott, sztenderdzárak szerelésétől, cseréjétől ez eltérő feladat. A sztenderd záraknál az elmúlt 20 évben nem történt jelentős változás. A hagyományos patkó 700-as zár még mindig a piacon van, a bevéső zárak úgyszintén, a portál zárak, a rászegző, tekerőgombos Lob zárak, az egyszerű miskolci hevederzárak és nem utolsósorban a fogazott zárbetétek. Habár ezek piacát eltörölte a GMB, Anbo, Sib korszak.

Tehát ezeknek a záraknak a szereléséhez még egy általános, lakatosipari tudás is elegendő, illetve némi-nemű szerszámozottság, meg egy szervizautó.

Viszont a biztonsági acélajtók vonatkozásában, már szerszámozottság, lényegében több szaktudás, illetve olyan árukészlet szükséges, mint amivel a mi cégünk rendelkezik, hogy akár az esti órákban is azonnal tudjuk az ügyfél számára a Securemme zárszerelést prezentálni.

Sokan nem látják a zárak közötti különbséget, pedig igenis van. Minden Securemme zárszerelés folyamán előjönnek különböző helyszíni megoldást kívánó feladatok. Ilyen pl. hogyan kell az ajtóról a burkolatot levenni, vagy pl. kívülről működik a kulcs, belülről bele sem megy. Nem utolsó esetként említenénk, hogy az ajtó szerelés után jól működik, viszont becsukott állapotban akadozik.

Ezeket a problémákat egy rutinos Securemme zárszerelő szakember a kisujjából kirázza. A tanácsunk, hogy mindig kellően tudakozódjon az ajtóval kapcsolatos szerelések lehetőségeiről, és ezután hívja a szakembert.

Kis- és nagytestű Securemme zárszerkezetek, zártestek, tollas kulcsos kivitelű zárak cseréje; cilindervezérlésű Securemme 3 pontos zárszerkezetek értékesítése, forgalmazása; Securemme lamellaköteg (nukleó,/nucleo, zármag) csere, jobbos és balos kivitel esetén egyaránt, helyszíni munkavégzéssel biztosítva; Securemme védőkártyás zárak helyszíni cseréje, jó áron, Budapest összes kerületében!

Ha Securemme záras bejárati ajtóval rendelkezik, és probléma akad a zárral, vagy az ajtó működésével, forduljon hozzánk! Kollégáink munkanapokon reggel 8 és este 20 óra között állnak az ügyfelek rendelkezésére!

06-30-265-5531 vagy 06-70-770-2942

Securemme, Securemme zárak, Securemme zárcsere, Securemme zárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest
Securemme, Securemme zárak, Securemme zárcsere, Securemme zárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest
Securemme, Securemme zárak, Securemme zárcsere, Securemme zárcsere Budapest, zárcsere, zárcsere Budapest